Абонирай се сега,за да
получаваш по имейл нашите
промоции!
Безплатна доставка при поръчка над 60лв. и до 20кг.
Начало Марки

Марки

«1»

Маргарит

Търговска марка Маргарит е нашата луксозна серия. Ние сме единствената компания, предлагаща ориз "Маргарит"под собствен патент в цяла България, като контролът, които прилагаме над суровината и качеството, което изградихме ни донесоха успеха, който заслужаваме. Продължаваме да утвърждаваме бранда, защото стремежът ни е да бъдем все по-добри, надхвърлящи всякакви ограничения.

3
продукти

Любекс

Продуктите на марка Любекс са известни в цялата страна със своето екстра качество и неповторим дизайн. Именно това постоянство помогна да утвърдим името си и да заявим безпрецедентно позицията си като един от водещите лидери на пазара. Нашата мисия е да Ви доставим удоволствие от ползването на продуктите ни и те да бъдат част от добрата кухня!

126
продукти

За всеки джоб

С марка За всеки джоб... отговорихме на пазарното търсене на продукти в по-нисък ценови сегмент. Предимствата на продуктите от гамата са цената без конкуренция, доброто качество и голямото разнообразие. Мотото ни представлява професионално отношение и достъпни цени за удобството на всеки наш клиент.

18
продукти
0
продукти
1
продукти
5
продукти
1
продукти
0
продукти

Най-продавани